Eteeristen öljyjen kesäkurssi starttaa kesäkuussa! 
Hanki oma paikkasi kurssille monipuolisten valmentajien opissa nyt. Lue lisää kurssista, klikkaa TÄSTÄ >>Miten päädyin hankkimaan eteeriä öljyjä? 


Eteeriset öljyt tulivat elämääni juuri sopivalla hetkellä. Sain hallintaan pahaksi fyysiseksi oireiluksi muuttuneen stressini sekä vuoden jatkuneet selkäkivut eteeristen öljyjen avulla. Perheemme on käyttänyt eteerisiä öljyjä jo jonkin aikaa emmekä vaihtaisi niitä enää pois. 

Asiakkaani ja ystäväni rupesivat kyselemään öljyistä ja halusivat myös itselleen diffuuserin ja muutamia hyvän tuoksuisia öljyjä. Vaivihkaa siirryin öljyjen käytöstä myös jälleenmyyjäksi. doTerran kestävän kehityksen arvot ja laadukkaat öljyt ovat vakuuttaneet minut ja voin hyvällä omallatunnolla suositella niitä muillekin. 

Asiakkaana olet saattanut huomata, että kaupalla pöydän kulmalla höyryä ja tuoksua ilmaan puhaltaa diffuuseri. Vaikka pidän kauppaa, yllättävän suuri osa työstäni on päätteellä tehtävää työtä. Tuoksujen avulla pystyn vaikuttamaan omaan keskittymiskykyyni sekä luoda ympärille hyvää tuoksua luonnon omista aromeista. Yleensä diffuuserissa pöhiseekin eri sitruksia, kenties häivähdys piparminttua ja niiden kaverina esim. sypressiä tai frankincensea. 

Öljyjä voi käyttää diffuuserin lisäksi myös iholle levitettynä, silloin öljy tulee aina laimentaa jollain neutraalilla öljyllä. Itse käytän doTerran omaa juoksevaa kookosöljyä, sillä se ei tahraa ja imeytyy nopeasti. Iholleni levitän mm. Deep -Blue -öljysekoitusta kun niskat tai selkä vaivaavat ja haluan niihin luonnollista helpotusta. Vatsaoireisiin levitän laimennettuna ZenGest-öljysekoitusta helpottamaan epämukavaa oloa vatsan alueella. Laventeli helpottaa palovammoissa, olen kova leipomaan ja kuuma pelti jättää kipeän jäljen käsivarteen aika ajoin. 

Öljyjä voit hyödyntää myös luonnollisessa kodin siivouksessa, mm. sitruuna, teepuuöljy eli melaleuca sekä lime ovat tässä hommassa parhautta! 
Haluaisitko sinäkin kokeilla eteerisiä öljyjä arjessasi?


  • Voit tilata doTerran öljyjä joko edustajan (minun) kauttani tai omatoimisesti doTerran sivuilta, pääset ohjeisiin klikkaamalla tästä
  • Hinnastossa on kaksi eri hintaa, retail-hinta ja kanta-asiakashinta (wholesale customer), joka on 25 % retail-hintaa edullisempi. Kanta-asiakkuus sisältyy automaattisesti joihinkin aloituspakkauksiin (= enrollment kit). Kanta-asiakkuus ei sido mihinkään, mutta saat alennusmahdollisuuden heti ja mahdollisiin tuleviin tilauksiin.
  • Mikäli aloituspakkauksista ei löydy tarpeisiisi sopivaa, voit räätälöidä tilauksesta juuri sellaisen kuin haluat. Tilauksen yhteydessä voit ostaa kanta-asiakkuuden erikseen hintaan 25 e, jolloin saat heti ensimmäisen tilauksen kanta-asiakashintaan. Kanta-asiakkuus on voimassa vuoden eikä sido sinua jatkotilauksiin. Käyt ostamassa täydennyksiä, jos ja kun siltä tuntuu. 
  • Kanta-asiakkaita tuemme öljymatkalla mm. opetusryhmän avulla, livevideoin, sähköpostiviesteillä sekä annamme käyttöösi resursseja, joista pääset omaan tahtiin opettelemaan lisää öljyjen monipuolisesta ja turvallisesta käytöstä. 
Aloituspakkauksista suosituimpia ovat: 

Home Essentials Kit, hinta 279 e,
- 10 öljyä (15 ml pulloina): Frankinsence, Lavender, Lemon, Peppermint, Melaleuca eli teepuuöljy, Oregano, Deep Blue, Air, Zengest ja OnGuard
- Petal-diffuuseri

- Sisältää kanta-asiakasamaksun ja oikeuttaa -25 % edullisempiin ostoihin tulevan vuoden ajan

Aromatouch Diffused Enrollment Kit, hinta 184 e,
– 8 öljyä (5 ml pulloina): Balance, Lavender, Melaleuca eli teepuuöljy, OnGuard, AromaTouch, Deep Blue, Wild Orange, Peppermint
– Fractionated Coconut Oil (115 ml), juokseva ja tuoksuton kookosöljy laimentamiseen
– Petal-diffuuseri

- Sisältää kanta-asiakasamaksun ja oikeuttaa -25 % edullisempiin ostoihin tulevan vuoden ajan

Family Essentials & Beadlets Kit, hinta 143 e,
- 10 öljyä (5 ml pulloina): Frankinsence, Lavender, Lemon, Peppermint, Melaleuca eli teepuuöljy, Oregano, Deep Blue, Air, Zengest ja OnGuard
- Peppermint- ja OnGuard-beadletit (sisäiseen käyttöön)

- Sisältää kanta-asiakasamaksun ja oikeuttaa -25 % edullisempiin ostoihin tulevan vuoden ajan


Näet kaikki aloituspakkaukset klikkaamalla TÄSTÄ
 
Haluaisitko tietää eteerisistä öljyistä lisää? 

Liity sähköpostilistalleni, niin saat 1-2 krt kuukaudessa lisätietoa. 

Jätä sähköpostiosoitteesi TÄSTÄ niin laitan sinulle viestiä.
Voit myös tutustua öljyihin fb-ryhmässäni: 

Katja <3 doTerra, hyvinvointia doTerran eteerisistä öljyistä

Tietoa doTerrasta osoitteessa www.doterra.com