Kashmir-huivi

Store of Hope
Kashmir-huivi
Kashmir-huivi Kashmir-huivi Kashmir-huivi Kashmir-huivi Kashmir-huivi Kashmir-huivi Kashmir-huivi Kashmir-huivi

Laadukas käsin kudottu kashmir-huivi sopii käytettäväksi ympäri vuoden.

67,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu

Kevyen huivin koko riittää hyvin hartiahuiviksi ja se on kätevä yhdistää asuun kuin asuun. Kashmirhuivit kudotaan käsin Nepalissa. Materiaaleina on 50% kashmirvillaa ja 50% lampaanvillaa. Leveys 74 cm pituus 212 cm.


Tuote myynnissä toistaiseksi vain myymälässä pienen kappalemäärän vuoksi. Mikäli olet kiinnostunut, otathan yhteyttä myymälään.


Kashmirvilla saadaa kashmirvuohista jotka laiduntavat Keski-Aasia vuorilla. Kylmän talven aikana vuohet kasvattavat paksun alusvillan, joka kevään tullen harjataan talteen. Kashmirvilla on ainutlaatuinen villakuitu: pehmeä, kevyt, hengittävä eikä se kutita. Kashmirvilla toimii parhaiten sekoitettuna toiseen kuituun ja siksi tässäkin huivissa on mukana lampaanvillaa. Se takaa tuotteen kestävyyden.


Kun villa on kehrätty langaksi, se kudotaan huiveiksi Nepalissa. Nepal on yksi maailman suurimmisa kashmirtuottajista. Store of Hope huivit on valmistanut nepalilainen perheyritys, jonka arvoja ovat laatu ja eettisyys. Yritys pitää huolta työntekijöidensä hyvinvoinnista maksamalle heille oikeuden mukaista palkkaa ja järjestämällä hyvät työolosuhteet. Yrityksen eettisiin toimintaperiaatteisiin kuuluu myös huolehtiminen työntekijöiden sosiaaliturvasta ja eduista, jotka eivät automaattisesti kuulu nepalilaiseen yritysvastuuseen.


Huivin huolto:

Säännöllinen tuuletus ja harva hellävarainen käsinpesu pitää huivin kunnossa pitkään. Tarvittaessa huivin voi kammata neulekammalla. Näin huivi tuo iloa kantajalleen pitkään

Arvostelut 0 arvostelua