Mellanraggi, edullinen 6 kerän sukkalankapaketti

Järbo
Mellanraggi, edullinen 6 kerän sukkalankapaketti
Mellanraggi, edullinen 6 kerän sukkalankapaketti Mellanraggi, edullinen 6 kerän sukkalankapaketti Mellanraggi, edullinen 6 kerän sukkalankapaketti Mellanraggi, edullinen 6 kerän sukkalankapaketti Mellanraggi, edullinen 6 kerän sukkalankapaketti Mellanraggi, edullinen 6 kerän sukkalankapaketti Mellanraggi, edullinen 6 kerän sukkalankapaketti
Tuotetta rajoitettu erä.
40,28 €
53,70 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Mellanraggin kauniit denim-värjätyt sukkalangat edullisessa pakettitarjouksessa!

Mellanraggin pehmeä sukkalanka on miellyttävä neuloa ja käyttää. Lanka sopii sukkien lisäksi esim. lapasiin, huiveihin, pipoihin ja neuleisiin. Lanka sopii myös virkkausprojekteihin, esim. peittoihin. Edellinen Mellanraggin lankapaketti sai suuren suosion ja lanka sai kovasti kehuja sen kauniista sävyistä ja pehmeydestä. 

Pakettiin kuuluu 6 kerää Mellanraggi-sukkalankaa, yksi kerä jokaista kuvassa näkyvää väriä. Lanka on denim-värjättyä, joten pinta on eläväinen mutta ei luo kuviota eikä raitoja. Väreinä harmaa, sininen, aqua, hiekka, luumu ja orvokki. 

Yksi 100 g kerä riittää n. 41 koon sukkapariin. Pitempivartisiin sekä isompiin sukkiin varaa 2 kerää. Mellanraggi on 6-säikeinen sukkalanka, joka neulotaan 3 - 4 koon puikoilla. Lanka kestää konepesun. 


Pakettia rajoitettu erä. Normaali kappalehinta 8,90 €.Kerän koko: 100 g = n. 260 m

Materiaali: 75 % superwash villa, 

Puikkosuositus: 3 - 4

Tiheys: 25 s / 10 cm
Paino:
600 g
Arvostelut 0 arvostelua