Katjan suosikkilangat -yllätyspaketti

Katjan suosikkilangat -yllätyspaketti
Katjan suosikkilangat -yllätyspaketti Katjan suosikkilangat -yllätyspaketti

Tuotteen myynti päättyy to 7.12.17 klo 24

29,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu

Myyntiaikaa vielä tänään torstaina 7.12.17 klo 24 saakka!


Elämä lankakaupalla on värikästä, pehmeää ja täynnä ideoita ja ihania materiaaleja. Käsieni läpi soljuu päivittäin ihania lankoja, jotka inspiroivat minua tekemään mitä erilaisempia käsitöitä. Osa langoista nousevat selkeiksi suosikeiksi ja haluaisin jakaa kanssasi omat sesongin suosikkilankani. 

Anna minun yllättää sinut. Haluan jakaa omat suosikkilankani juuri sinun kanssasi!

Pakkaan sinulle omia sesongin suosikkilankoja, joista pystyt tekemään useamman erilaisen neuletyön. Saat paketin mukana minulta kirjeen, jossa kerron, miksi juuri nämä langat päätyivät pakettiisi ja mitä minä niistä olen tehnyt. Annan sinulle ohjevinkkejä ja ideoita, mutta lopulta pallo on lopulta sinulla, mitä haluat langoista tehdä. Keksit varmasti jotain itsesi näköistä ja pääset tutustumaan lankoihin, joita et ehkä normaalisti olisi ostanut. Langat sopivat moneen erilaiseen käsityöhön. Talvinen lankasekoitus on pääasiassa paksumpia villalankoja ja villasekotteita sekä alpakkalankaa. Akryylilankoja paketti ei sisällä. 

Paketti on myös ihana ostaa lahjaksi. Jos et itse neulo tai ymmärrä lankojen päälle, olen tehnyt valinnat puolestasi. Yllätys on varmasti mukava, kun lahjan saaja pääsee tutustumaan uusiin materiaaleihin. Voit halutessasi tilata paketin myös suoraan ystäväsi osoitteeseen lisäämällä kassalla ystäväsi osoitetiedot "Toimitus eri osoitteeseen"-kohtaan. Voisiko tässä olla joululahja myös sinulle?

Paketin kokonaisarvo on yli 30 €


Väritoiveet. Koska paketti on minulta sinulle, valitsen sinulle lankojen värit yhteen sointuviksi. Voit kuitenkin ilmoittaa minulle suosikkivärisi tai värit, joita et missään nimessä haluaisi, tilauksen lopussa kassalla alimmaisena olevaan "Lisätieto tilaukseen"-kohdassa. Muussa tapauksessa valitsen sinulle omat suosikkivärini. 


Paketti on ostettavissa 7.12.17 asti. Paketit lähetetään kaikille tilanneille 13.12.14 jolloin se kerkeää perille ennen joulua. Voit myös noutaa paketin kaupalta Hangon Vuorikadulta 13.12.17 jälkeen. 


Mikäli tilaat muita tuotteita samassa yhteydessä, ne toimitetaan paketin lähettämisen yhteydessä joulukuun puolessa välissä. 


Innostunein käsityöterveisin, Katja LankasatamastaArvostelut 0 arvostelua