Katjan suosikkisukkalangat -yllätyspaketti

Lankasatama
Katjan suosikkisukkalangat -yllätyspaketti
Katjan suosikkisukkalangat -yllätyspaketti

Tutustu ja ihastu!

29,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Osta nyt, toimitetaan heti. Myynnissä rajoitettu erä!

Tätä sukkalankapakettia on toivottu paljon! Yllätyspaketin sisältö

Yllätyspaketti sisältää 3 isoa 150 g sukkalankakerää (450 g) keskivahvaa, 6-säikeistä sukkalankaa eri valmistajilta.

Langat sopivat neulottavaksi koon 3 - 3,5 puikoilla. Yhdestä kerästä saa neulottua jopa koon 46 sukkaparin tai pitkävartiset naisen sukat. Paketissa on sekä liukuvärjättyä että yksiväristä sukkalankaa, jotka voi halutessaan myös sekoittaa keskenään.  

Sukkalangat ovat villa-polyamidi-sekoitteita, joten ne kestävät hyvin kulutusta. 


Väritoiveet. Koska paketti on minulta sinulle, valitsen sinulle lankojen värit yhteen sointuviksi. Voit kuitenkin ilmoittaa minulle suosikkivärisi tai värit, joita et missään nimessä haluaisi, tilauksen lopussa kassalla alimmaisena olevaan "Lisätieto tilaukseen"-kohdassa.  Huomaathan, että kyseessä on väriTOIVE, toteutan sen lankojen värikartan antamissa rajoissa, mikäli mahdollista. 


Edellinen sukkalankojen yllätyspaketti sisälsi paksua sukkalankaa, tämä sukkalankapaketti on hieman ohuemman sukkalankan ystäville. 

Yllätyspakettia myynnissä rajoitettu erä! Kun erä on myyty loppuun, sitä ei ole enää saatavilla.


Milloin paketin voi ostaa?

Paketti tulee myyntiin helmikuun puolessa välissä. Aiemmista yllätyspaketeista poiketen, pakettien lähettäminen aloitetaan jo 22.2.18 alkaen tilausjärjestyksessä. Tuotetta on rajoitettu erä, joten niiden myynti päättyy kun tuotepaketit on myyty. Sen jälkeen tätä pakettia ei enää voi ostaa. Jälkikäteen tuotteita voi ostaa yksitellen Lankasatamasta. 

Paketin voi ostaa tai noutaa myös myymälästä Hangon Vuorikadulta. 


Mikäli tilaat muita tuotteita samassa tilauksessa, ne toimitetaan paketin lähettämisen yhteydessä. 


Mikä yllätyspaketti?


Lankasataman ensimmäinen lankayllätyspaketti tuli myyntiin viime vuoden marraskuussa ja sen suosio oli suuri! Myös palaute on ollut pelkästään positiivista ja useammat asiakkaan tulivat ostamaan paketin lankoja lisää, kun edelliset oli neulottu. 


Elämä lankakaupalla on värikästä, pehmeää ja täynnä ideoita ja ihania materiaaleja. Käsieni läpi soljuu päivittäin ihania lankoja, jotka inspiroivat minua tekemään mitä erilaisempia käsitöitä. Osa langoista nousevat selkeiksi suosikeiksi ja haluaisin jakaa kanssasi omat suosikkilankani. 

Anna minun yllättää sinut. Haluan jakaa omat suosikkilankani juuri sinun kanssasi!

Pakkaan sinulle omia suosikkilankoja, joista pystyt tekemään useamman neuletyön. Saat paketin mukana minulta kirjeen, jossa kerron, miksi juuri nämä langat päätyivät pakettiisi ja mitä minä niistä olen tehnyt. Annan sinulle ohjevinkkejä ja ideoita, mutta lopulta pallo on lopulta sinulla, mitä haluat langoista tehdä. Keksit varmasti jotain itsesi näköistä ja pääset tutustumaan lankoihin, joita et ehkä normaalisti olisi ostanut.  

Paketti on myös ihana ostaa lahjaksi. Jos et itse neulo tai ymmärrä lankojen päälle, olen tehnyt valinnat puolestasi. Yllätys on varmasti mukava, kun lahjan saaja pääsee tutustumaan uusiin materiaaleihin. Voit halutessasi tilata paketin myös suoraan ystäväsi osoitteeseen lisäämällä kassalla ystäväsi osoitetiedot "Toimitus eri osoitteeseen"-kohtaan. 

Paketin kokonaisarvo on yli 32 €


Tämä paketti on erityisen hyvä jos rakastat sukkien neulomista tai kaipaat vaihtelua sukkalankojen laatuun. Näitä lankoja on taatusti ilo neuloa!


Haluatko yllättyä ja testata uusia lankoja? Tilaa yllätyspaketti! 


Innostunein käsityöterveisin, Katja Lankasatamasta
Arvostelut 0 arvostelua
Blogissa nyt