Huovutettu pannualunen

Huovutettu pannualunen
Huovutettu pannualunen Huovutettu pannualunen Huovutettu pannualunen Huovutettu pannualunen Huovutettu pannualunen Huovutettu pannualunen Huovutettu pannualunen Huovutettu pannualunen Huovutettu pannualunen

Fair trade -tuote

10,43 €
13,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Värikkäitä, villan pehmeitä pyöreitä muotoja pannun alusissa on vaan pakko päästä tunnustelemaan. Ehkä pyöreässä luonnonkuituisessa muodossa on jotain huumaavaa ja lohduttavaa. 

Niin kävi minullekin Tukholman messuilla kulkiessani. Kädet eksyi juttelun lomassa aina vaan värikkäisiin pannunalusten pyöreisiin palleroihin. Ehkä näitä voisi ostaa vaikka töihin työpöydällä olevan kukkaruukun tai välipala-astian alle piristykseksi (ja tarpeen tullen hiplailtaviksi). 

100 % villasta valmistetut huovutetut pallot ovat ommelleet yhteen artesaaninaiset Nepalissa. He saavat reilun korvauksen tekemästään työstä ja pystyvät näin paremmin elättämään perheensä. Ostamalla Fair Trade -tuotteita olet osaltasi tekemässä hyvää ja tukemassa (nais)yrittäjyyttä maailman köyhimmissä kolkissa. 

Pannun alusia myynnissä pieni erä verkkokaupassa sekä myymälässä. 


Mikäli tilaat vain yhden pannualusen, se voidaan toimittaa kirjetoimituksena. Tilatessasi samassa yhteydessä muitakin tuotteita tai useamman pannunalusen, valitsethan toimitustavaksi pakettitoimituksen. 


Arvostelut 0 arvostelua
Blogissa nyt