Funny Rainbow -upea ja riittoisa huivilanka

Katia
Funny Rainbow -upea ja riittoisa huivilanka
Funny Rainbow -upea ja riittoisa huivilanka Funny Rainbow -upea ja riittoisa huivilanka Funny Rainbow -upea ja riittoisa huivilanka Funny Rainbow -upea ja riittoisa huivilanka Funny Rainbow -upea ja riittoisa huivilanka Funny Rainbow -upea ja riittoisa huivilanka Funny Rainbow -upea ja riittoisa huivilanka Funny Rainbow -upea ja riittoisa huivilanka Funny Rainbow -upea ja riittoisa huivilanka

Yksi kerä riittää vaikka huiviin!

16,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Kaunis, eläväpntainen Funny Rainbow tarjoillaan näppärässä lankakakussa, jossa kerän aloituskohta on merkitty hauskoilla helmillä. 

Liukuvasti väriä vaihtava puuvillalanka sopii niin virkkaukseen kuin neulontaankin. Riittoisa kerä riittää (kuvissa kolme viimeisintä mallia) kolmiohuiviin, hihattimiin tai simppeliin toppiin. Kaikkiin näihin malleihin saat langan mukana valmistajan tarjoaman värillisen ohjelehtisen mm. englannin kielellä. Kaikkiin näihin malleihin riittää yksi kerä Funny Rainbow -lankaa. 

Saman tyylisestä langasta asiakkaat ovat virkanneet mm. Lost in Time -huivin, ilmainen ohje Ravelryssä (vaatii kirjautumisen). 

Tuotetta rajoitettu erä. 


Materiaali: 100 % puuvilla

Kerän koko: 150 g = n. 630 m

Puikkosuositus: 4 - 5

Tiheys: 20 s / 10 cm

30 asteen hienopesu

Paino:
150 g
Arvostelut 0 arvostelua
Kesäiset puuvillalangat
8,40 €

Monikäyttöinen ja suosittu bambulanka

3,00 €

Edullinen ekopuuvilla neulontaan ja virkkaukseen

3,80 €

Lankasatama suosittelee!

Blogissa nyt