Kotisäkki-säilytyskori 23 L

Kotisäkki-säilytyskori 23 L
Kotisäkki-säilytyskori 23 L Kotisäkki-säilytyskori 23 L Kotisäkki-säilytyskori 23 L Kotisäkki-säilytyskori 23 L

Ekologista säilytystä sisälle ja ulos

13,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Tyylikkäät huopakankaan tuntuiset säilytyskorit sopivat niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Lastaa korit täyteen lankoja, varastoi vaatteita, kanna halkoja, lasten huoneeseen lelukoriksi, sopii kukkaruukun suojukseksi sekä raskaampienkin esineiden siirtämiseen. 

23 L korin pohjan leveys on 35 cm, reunojen korkeus 24 cm.


  • Materiaalina oleva huopa on valmistettu 100 % kierrätetystä polyesteri muovista (PET), kuten juomapulloista. Huopa valmistetaan neulaamalla synteettisistä kierrätysmuovirakeista huopakangasta. Materiaali on hengittävä, UV-resistentti, pölytön ja kestävä materiaali moneen käyttöön.
  • Rikkoutuneen ja kuluneen huopasäkin voi kierrättää puhdistettuna muovinkierrätyksessä.
  • Säkit voi pestä pesukoneessa, niistä ei irtoa väriä. Huopamateriaali on pölyämätön. Siliää helposti höyryllä. 
  • Kotisäkkien käyttökohteet ovat lähes rajattomat. Edullinen hinta mahdollistaa käytön joka puolella kotiasi. Säkeissä voit kantaa halkoja takan ääreen, säilyttää vaatteita raikkaasti, varastoida tärkeitä asioita hyllyille ja tarvittaessa helposti siirtää tavaroita paikasta toiseen. Kotisäkkejä voi käyttää kasvatussäkkeinä puutarhassa ja kasvihuoneessa mm. yrteille ja tomaateille, sekä kesäkukille. Yrtit on helppo ottaa Kotisäkissä mukaan Kesämökille ja viedä jälleen mukana kun on aika palata kotiin.

Kotisäkki on Vilikkala Tradehouse Oy:n tuote. 

Arvostelut 0 arvostelua