Workshop - Virkkauksen alkeet, monikäyttöinen isoäidinneliö ke 27.3.

Workshop - Virkkauksen alkeet, monikäyttöinen isoäidinneliö ke 27.3.
Workshop - Virkkauksen alkeet, monikäyttöinen isoäidinneliö ke 27.3. Workshop - Virkkauksen alkeet, monikäyttöinen isoäidinneliö ke 27.3.

Tule oppimaan uusia taitoja!

9,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Käsityöt on oiva tapa rentoutua työpäivien jälkeen. Käsitöiden avulla opit uutta, saat onnistumisen kokemuksia ja unohdat helposti arkimurheet. Koskaan ei ole liian myöhäistä opetella uusia taitoja! 


Workshopissa opetellaan virkkaamaan isoäidinneliö. 

Isoäidinneliöä voit kasvattaa niin isoksi kuin haluat. Lankavalinnalla voit vaikuttaa siihen, tuleeko neliöstäsi tiskirätti, tyynynpäällinen vai peitto. Tai voit tehdä monta pientä palasta ja yhdistää ne huiviksi, paidaksi, ponchoksi tai vaikka suojaksi pyörän satulaan! 

Isoäidinneliössä opetellaan muutama perussilmukka, jotta osaat jatkaa työtäsi kotona ja jatkaa uutta harrastusta vapaa-ajallasi. 


Käytämme kurssilla koon 4 virkkuukoukkua ja 6-säikeistä sukkalankaa. Materiaalit voit hankkia kurssin alussa paikan päältä. Kurssi sopii aloittelijoille. 


Kurssi on suomen kielinen, kesto n. 2 h ja kurssin vetää Lankasataman kauppias, Katja Anisimaa. 

Kurssille mahtuu max. 8 osallistujaa. 

Milloin? ke 27.3.19 klo 17 - 19

Missä? Lankasatamassa, Vuorikatu 12 - 14Osta paikkasi workshopiin verkkokaupasta. Minimiosallistujamäärä 3 kurssilaista. Mikäli kurssi ei toteudu, palautetaan rahat kurssin jo varanneille. Ilmoittautuminen on sitova. 

Arvostelut 0 arvostelua