Villasukkakoulu

Villasukkakoulu
Villasukkakoulu Villasukkakoulu

Nyt on hyvä aika opetella uusia taitoja. Osta paikkasi Villasukkakoulussa.

24,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Nyt on aika ottaa puikot käteen ja ottaa askel kohti lankaisampaa arkea!


Villasukkakoulussa opit neulomaan villasukat. Helposti ja leppoisasti. Tämä kurssi sisältää vain hyvän tuulisia silmukoita. 

Koulu alkaa huhtikuussa, saat sähköpostiisi viikottain opastusvideon sekä kirjalliset ohjeet, miten edetä. Aloitamme silmukoiden luomisesta ja joustinneulevarren tekemisestä, käymme vaiheittain läpi kantapään (joka ei ole niin iso mörkö kuin moni luulee), hiivitään hitaasti kiilakavennuksista kohti kärkeä. Voit pistää videon pauselle, kelata taaksepäin tai katsoa uudelleen niiin monta kertaa kuin tarve vaatii. Ja kun saat sukkaparin valmiiksi, voit aloittaa alusta. 

Kurssin materiaalin voit tallentaa koneellesi ja käyttää apuna sitä niin usein kuin sitä tarvitset, ettei neulominen jäisi pelkästään yhteen sukkapariin. 

Video-ohjeiden sekä kirjallisten vinkkien lisäksi saat käyttöösi työkirjan, johon voit merkitä tärkeimmät silmukkamäärät ja huomiot tulevia sukkaprojekteja varten. Lisäksi pääset mukaan Villasukkakoulun omaan Facebook-ryhmään, jossa saat ryhmän tuen sekä voit kysyä aina mieltäsi askarruttavia kysymyksiä. 

Kenelle? Sinulle, taitotasosta riippumatta. 

Mitä? Villasukkaopetusta silmukoiden luomisesta lähtien. Kurssin lopuksi sinulla on ihanat, itse tehdyt villasukat jalassasi. 

Missä? Koulu käydään sähköpostikurssina. Saat viikoittain lisäohjeet seuraavaan vaiheeseen. Ostamalla kurssin, liitän sinut Villasukkakoulun sähköpostilistalle. Pääset myös mukaan Villasukkakoulun omaan Facebook-ryhmään, yhdessä oppiminen on hauskinta! 

Milloin? Starttaamme huhtikuussa. 

Opettajana toimii Villasukkakoulun rehtori, Lankasataman kauppias, Katja Anisimaa

Kauanko koulu kestää? Kurssimateriaalia tupsahtaa sähköpostiisi viikoittain, koko kurssi kestää n. kuukauden. Materiaalit jäävät sinun käyttöösi tuleviin sukkaprojekteihin tueksi ja avuksi. 

Tavoite: Jokainen Villasukkakoulun oppilas pukee ylleen itse neulotut villasukat. Kamalat muistot koulukäsitöistä on kuopattu ja ajatuksissa surraa jo seuraava sukkapari.  


Käsityöt kuuluu kaikille! 

Hyppää mukaan ihanien silmukoiden pariin ja nauti matkasta. 

HUOM! Villasukkakoulumaksun yhteydessä voit tilata normaalisti muitakin tuotteita. Tilatessasi vain osallistumisen Villasukkakouluun, valitse toimitustavaksi Nouto myymälästä, niin et turhaan maksa postikuluja kurssimaksustasi. 


https://mailchi.mp/57917e538853/villasukkakoulu

Arvostelut 0 arvostelua