Villasukkakoulu -verkkokurssi

Villasukkakoulu -verkkokurssi
Villasukkakoulu -verkkokurssi

Hyppää mukaan opettelemaan uusia taitoja tai verestämään vanhoja.

19,92 €
24,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Nyt on aika ottaa puikot käteen ja ottaa askel kohti lankaisampaa arkea!


Villasukkakoulussa opit neulomaan villasukat. Helposti ja leppoisasti. Tämä kurssi sisältää vain hyvän tuulisia silmukoita. 

Kun ostat paikan Villasukkakouluun, saat sähköpostiisi viikottain opastusvideon sekä kirjalliset ohjeet, miten edetä. 

Aloitamme silmukoiden luomisesta ja perinteisestä joustinneulevarren tekemisestä, käymme vaiheittain läpi kantapään (joka ei ole niin iso mörkö kuin moni luulee), hiivitään hitaasti kiilakavennuksista kohti kärkeä. Voit pistää videon pauselle, kelata taaksepäin tai katsoa uudelleen niiin monta kertaa kuin tarve vaatii. Ja kun saat sukkaparin valmiiksi, voit aloittaa alusta. 

Kurssin materiaalin voit tallentaa koneellesi ja käyttää apuna sitä niin usein kuin sitä tarvitset, ettei neulominen jäisi pelkästään yhteen sukkapariin. 

Pääset mukaan Villasukkakoulun omaan Facebook-ryhmään, jossa saat ryhmän tuen sekä voit kysyä aina mieltäsi askarruttavia kysymyksiä. Kun ostat kurssin, saat ensimmäisessä viestissä tarkemmat ohjeet oikeiden tarvikkeiden hankintaan. Kurssilla tarvitaan kerä keskivahvaa sukkalankaa sekä sopivan paksuiset sukkapuikot. 

Kenelle? Sinulle, joka haluat opetella neulomaan villasukat ja koet olevasi vielä aloittelija tai vasta perehtymässä sukan teon ihmeelliseen maailmaan. 

Mitä? Villasukkaopetusta silmukoiden luomisesta lähtien. Kurssin lopuksi sinulla on ihanat, itse tehdyt villasukat jalassasi. 

Missä? Koulu käydään sähköpostikurssina. Saat viikoittain lisäohjeet seuraavaan vaiheeseen. Ostamalla kurssin, liitän sinut Villasukkakoulun sähköpostilistalle. Pääset myös mukaan Villasukkakoulun omaan Facebook-ryhmään, yhdessä oppiminen on hauskinta! 

Milloin? Villasukkakoulu pyörii non-stoppina, eli pääset kurssille heti paikan ostettuasi. 

Opettajana toimii Villasukkakoulun rehtori, Lankasataman kauppias, Katja Anisimaa

Kauanko koulu kestää? Kurssimateriaalia tupsahtaa sähköpostiisi viikoittain, koko kurssi kestää n. 3 viikkoa. Materiaalit jäävät sinun käyttöösi tuleviin sukkaprojekteihin tueksi ja avuksi. 

Tavoite: Jokainen Villasukkakoulun oppilas pukee ylleen itse neulotut villasukat ja taidot karttuu sen verran, että myös jatkossa villasukkien neulominen onnistuu. Kamalat muistot koulukäsitöistä on kuopattu ja ajatuksissa surraa jo seuraava sukkapari.  


Käsityöt kuuluu kaikille! 

Hyppää mukaan ihanien silmukoiden pariin ja nauti matkasta. 

HUOM! Villasukkakoulumaksun yhteydessä voit tilata normaalisti muitakin tuotteita. Tilatessasi vain osallistumisen Villasukkakouluun, valitse toimitustavaksi Osallistun verkkokurssille, niin et turhaan maksa postikuluja kurssimaksustasi. 


https://mailchi.mp/57917e538853/villasukkakoulu

Arvostelut 0 arvostelua