Lankasataman pieni lankayllätyspaketti

Lankasataman pieni lankayllätyspaketti
Lankasataman pieni lankayllätyspaketti

Ennakkotilaa nyt, toimitus 6.5. alkaen. 10 nopeimmalle pieni lisäyllätys!

29,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Lankasataman kevään ja kesän Pieni lankayllätyspaketti on nyt täällä! 

Paketissa langat vähintään 3 erilaiseen pieneen käsityöhön sekä kirje minulta jossa lankoihin ohjeideoita. 

Tuote on nyt ennakkotilattavissa ja toimitetaan tilausjärjestykessä 6.5. alkaen. Mikäli tilaat samalla muita tuotteita, ne toimitetaan kaikki yhdessä lankapaketin kanssa. 10 nopeimmalle paketin tilanneelle pieni käsityöaiheinen lisäyllätys. 


Pieni lankayllätyspaketti tutustuttaa sinut lämpimän sesongin lankoihin uudella tavalla. Paketista löydät langat esim. 

  • 3 tiskirättiin
  • upeaan kesähuiviin
  • 2 pariin naisen kesäisiä nilkkasukkia 
  • paketti sisältää kirjeen, jossa annan vinkkejä, mitä langoista voisi tehdä sekä vinkkaan näihin käsitöihin omat suosikkiohjeeni
  • paketin sisällön arvo yksittäin ostettuna yli 33 €

Paketin langat ovat materiaaliltaan luonnonkuitusekoitteita, mm. villaa, pellavaa, puuvillaa ja bambua joissa osassa voi olla mukana keinokuitua vahvikkeena. 


Paketti on kiva viedä käsityön ystävälle lahjaksi tai ottaa mukaan kesälomareissuun, jossa ei voi isoa käsityötä kuljettaa mukana. Yllätyspaketin lankoja neulot niin automatkalla, juna-asemalla, mökillä koivun varjossa tai laiturin päässä aurinkon paistetta ihastellessa. Yllätyspaketti antaa myös hyvää vaihtelua jos olet jumittunut tekemään samaa käsityötä ja kaipaat vaihtelua. Anna kauppiaan yllättää sesongin suosituimmilla langoilla ja johdattaa erilaisten käsitöiden pariin. 

Haasta itsesi kokeilemaan eri materiaaleja, tutustu uusiin ohjeisiin ja nauti monipuolisista käsitöistä. Arvostelut 0 arvostelua