Peru - pehmeä ja paksu neulelanka

Katia
Peru - pehmeä ja paksu neulelanka
Peru - pehmeä ja paksu neulelanka Peru - pehmeä ja paksu neulelanka Peru - pehmeä ja paksu neulelanka Peru - pehmeä ja paksu neulelanka Peru - pehmeä ja paksu neulelanka Peru - pehmeä ja paksu neulelanka Peru - pehmeä ja paksu neulelanka Peru - pehmeä ja paksu neulelanka Peru - pehmeä ja paksu neulelanka Peru - pehmeä ja paksu neulelanka Peru - pehmeä ja paksu neulelanka Peru - pehmeä ja paksu neulelanka Peru - pehmeä ja paksu neulelanka Peru - pehmeä ja paksu neulelanka Peru - pehmeä ja paksu neulelanka Peru - pehmeä ja paksu neulelanka Peru - pehmeä ja paksu neulelanka

Paksu ja pehmeä!

8,95 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Katia yksi myydyimpiä talvilankoja on alpakka/villasekoitteinen Peru. 

HUOM! Huomaa alentunut hinta! Ennen 9,80 €, nyt 8,95 €


Todella pehmeä lanka neuloutuu nopeasti paksuilla puikoilla. Sopii hyvin asusteisiin, neuleisiin, ponchoihin ja paksuihin peittoihin tai tyynynpäällisiin. Menekki naisen M-koon neuleeseen 7 kerää. 


Aikuisen koon pipoon n. 60 silmukkaa ja koon 6 puikot. Pipoon riittää yksi kerä Perua. Pysyy varmasti pää ja korvat lämpimänä. Langasta on neulottu myös upeita kuohkeita kaulahuiveja paksuilla, jopa koon 10 puikoilla. Langasta tulee myös ihana vauvan peitto talvivauvaa lämmittämään. 


Kurkkaa blogista ohje suosittuun kierrejoustinneulepipoon! 


Materiaali: 40 % villa, 40 % akryyli, 20 % alpakka

Kerän koko: 100 g = n. 106 m

Tiheys: 13 s / 10 cm

Puikkokoko: 6 - 6,5

30 asteen hienopesu


Paino:
100 g
Arvostelut 0 arvostelua