Tiimalasikantapään harjoitteleminen -KURSSI 7.11.16

Tiimalasikantapään harjoitteleminen -KURSSI 7.11.16
Tiimalasikantapään harjoitteleminen -KURSSI 7.11.16
8,00 €
10,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Jääkö sukan teko aina kantapäähän? 


Tule piipahtamaan Lankasataman kurssilla, niin homma ei jää enää puolitiehen. Kurssilla opettelemme tekemään tiimalasikantapään, joka on hieman helpompi kuin kouluissakin useasti opeteltu vahvistettu kantapää. Kurssilla saat ohjeet ja opastuksen, lisäksi kahvia tai teetä. 

Kotiin viemisiksi saat ohjeet jatkoa varten. Kerkeät hyvin neulomaan sukkaparin tai toisen ennen joulua itselle tai ystävälle pakettiin. 


Kurssi pidetään Lankasataman Hangon myymälässä ma 7.11.16 klo 17 - 19.30. 

Kurssi sopii jo jonkin verran neuloneelle. 

Mukaan mahtuu 6 neulojaa, kurssi täytyy ilmoittautumisjärjestyksessä. Peruuntumiset tulee ilmoittaa hyvissä ajoin, viimeistään 24 h ennen kurssin alkua. Maksua ei palauteta, mikäli ilmoittautuminen tehdään myöhemmin kuin 24 h ennen kurssin alkua. Maksu tulee suorittaa etukäteen, jolloin ilmoittautuminen on sitova. Voit ilmoittautua kurssille ostamalla paikkasi verkkokaupasta, tai ilmoittautumalla myymälään. 


Tullessasi kurssille, voit neuloa sukan varret jo etukäteen valmiiksi, jolloin kurssilla keretään tekemään molempiin sukkiin kantapää. Mikäli aloitat sukan teon kurssilla, kerkeät neuloa lyhyen varren lisäksi yhden kantapään. Kurssilla neulomme sukat 6-säikeisestä, keskivahvasta sukkalangasta (puikkosuositus 3 - 4 käsialan mukaan). Kurssin jälkeen osaat tehdä kantapään myös eri vahvuisilla langoilla neulottuihin sukkiin. 


Oikeudet muutoksiin pidätetään. 

Arvostelut 0 arvostelua