Lapasen teko intialaisella peukalokiilalla -KURSSI 14.11.16

Lapasen teko intialaisella peukalokiilalla -KURSSI 14.11.16
Lapasen teko intialaisella peukalokiilalla -KURSSI 14.11.16
10,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Lapasia tarvitaan aina vauvasta vaariin. Niiden tekeminen on helppoa ja näppärää, intialainen peukalokiila on helppo tehdä ja käytännöllinen käytössä. 


Lankasataman lapaskurssilla neulotaan lapanen, jossa käytetään hyväksi havaittua intialaista peukalokiilaa. Sen neulominen on helppoa ja näppärää. Kurssin ohjeilla pystyt jatkossa tekemään intialaisen peukalokiilan minkä kokoiseen lapaseen tahansa, millä lankavahvuudella tahansa.  Kurssilla saat ohjeet ja opastuksen, lisäksi kahvia tai teetä. 

Kotiin viemisiksi saat ohjeet joiden avulla osaat tehdä lapasia jatkossakin. Kurssilla kerkeät neuloa n. yhden lapasen. 


Kurssi pidetään Lankasataman Hangon myymälässä ma 14.11.16 klo 17 - 19.30. 

Kurssi sopii jo jonkin verran neuloneelle. Osaat luoda silmukat ja neuloa oikeaa ja nurjaa, näillä perustaidoilla saadaan lapanen tehtyä. 

Mukaan mahtuu 6 neulojaa, kurssi täytyy ilmoittautumisjärjestyksessä. Peruuntumiset tulee ilmoittaa hyvissä ajoin, viimeistään 24 h ennen kurssin alkua. Maksua ei palauteta, mikäli ilmoittautuminen tehdään myöhemmin kuin 24 h ennen kurssin alkua. Maksu tulee suorittaa etukäteen, jolloin ilmoittautuminen on sitova. Voit ilmoittautua kurssille ostamalla paikkasi verkkokaupasta, tai ilmoittautumalla myymälään. 


Tullessasi kurssille, voit neuloa lapasen varret jo etukäteen valmiiksi, jolloin kurssilla keretään tekemään molempiin lapasiin peukalokiila. Tämä ei ole pakollista. Voit aloittaa lapasen teon myös vasta kurssilla. Kurssilla neulomme lapaset 6-säikeisestä, keskivahvasta sukkalangasta tai esim. saman vahvuisesta alpakkalangasta (puikkosuositus 3 - 4 käsialan mukaan). Kurssin jälkeen osaat tehdä lapasia lapsesta aikuiseen. 

Kurssimaksu ei sisällä materiaaleja. 


Oikeudet muutoksiin pidätetään. 

Arvostelut 0 arvostelua