Neulottu pitsihuivi -KURSSI 21.11.16

Neulottu pitsihuivi -KURSSI 21.11.16
Neulottu pitsihuivi -KURSSI 21.11.16 Neulottu pitsihuivi -KURSSI 21.11.16 Neulottu pitsihuivi -KURSSI 21.11.16
10,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Helppo, upea ja käytännöllinen huivi on helppo neuloa. 


Merinovillainen pitsihuivi sopii hartioita lämmittämään, asusteeksi tai kaulaan sidottavaksi. 

Lankasataman huivikurssilla opetellaan tekemään upea, merinovillainen pitsihuivi.  Kurssilla saat ohjeet ja opastuksen, lisäksi kahvia tai teetä. 


Kurssi pidetään Lankasataman Hangon myymälässä ma 21.11.16 klo 17 - 19.30. 

Kurssi sopii sinulle, joka osaat luoda silmukat ja neuloa oikeaa. Huivi koostuu oikeista silmukoista, langan kierroista ja yhteen neulotuista silmukoista. Vaikka kuvio näyttää haastavalta, se sopii hyvin esim. ensimmäiseksi huiviprojektiksi.


Mukaan mahtuu 6 neulojaa, kurssi täytyy ilmoittautumisjärjestyksessä. Peruuntumiset tulee ilmoittaa hyvissä ajoin, viimeistään 24 h ennen kurssin alkua. Maksua ei palauteta, mikäli ilmoittautuminen tehdään myöhemmin kuin 24 h ennen kurssin alkua. Maksu tulee suorittaa etukäteen, jolloin ilmoittautuminen on sitova. Voit ilmoittautua kurssille ostamalla paikkasi verkkokaupasta, tai ilmoittautumalla myymälään. 


Huivin neulominen aloitetaan kurssilla. Tarvit pyöröpuikon kokoa 4,5, 80 cm kaapelilla sekä 2-3- kerää teetee Helmi-merinovillaa. Materiaalit eivät kuulu kurssimaksuun. Huivin teko jatkuu kurssin jälkeen kotona, mutta matkaan saat selkeät ohjeet huivin jatkosta. Huivia pystyt hyvin neulomaan myös tv:tä katsellessa, se ei vaadi tarkkaa kaavion tarkkailua.  


Oikeudet muutoksiin pidätetään. 

Arvostelut 0 arvostelua