Korin virkkaus -KURSSI 10.11.16

Korin virkkaus -KURSSI 10.11.16
Korin virkkaus -KURSSI 10.11.16
10,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Virkattu kori on kaunis ja käytännöllinen. Kaunis sisustuselementti ja hyvä väline kodin järjestyksen ylläpidossa. 


Kori voi olla iso lelukori, pyykkikori, sen voi ripustaa roikkumaan ja asettaa yrttiruukut keittiön koristukseksi, eteisessä se toimii pikkutavaroiden kerääjänä, olohuoneessa kaukosäätimien kotipaikkana, vaatekaapissa sukka- tai alusvaatekorina tai anna pieni kori ystävälle lahjaksi ja sujauta sisälle vaikka kynttilä ja makeisia. 

 

Virkattu kori -kurssilla opit virkkauksen perusteita ja kurssi sopii hyvin myös aloittelijalle. Korin virkkaaminen paksulla kuteella on nopeaa ja helppoa. Kurssilla opetellaan kiinteä silmukka, ketjusilmukka sekä silmukoiden lisääminen. Kurssi oli todella suosittu viime talvena ja kurssi myytiin loppuun nopeasti.  Kurssilla saat ohjeet ja opastuksen, lisäksi kahvia tai teetä. Materiaalit eivät kuulu kurssihintaan.

Korien virkkaamiseen jää helposti koukkuun joten kotiin viemisiksi saat ohjeet joiden avulla osaat tehdä niitä lisää. Kurssilla saat tehtyä pienen korin. 


Kurssi pidetään Lankasataman Hangon myymälässä ke 10.11.16 klo 17 - 19.30. 

Kurssi sopii aloittelijalle.


Mukaan mahtuu 6 virkkaajaa, kurssi täytyy ilmoittautumisjärjestyksessä. Peruuntumiset tulee ilmoittaa hyvissä ajoin, viimeistään 24 h ennen kurssin alkua. Maksua ei palauteta, mikäli ilmoittautuminen tehdään myöhemmin kuin 24 h ennen kurssin alkua. Maksu tulee suorittaa etukäteen, jolloin ilmoittautuminen on sitova. Voit ilmoittautua kurssille ostamalla paikkasi verkkokaupasta, tai ilmoittautumalla myymälään. 

 

Kori virkataan joko eko-ontelokuteesta tai valmiiksi keritystä, Esteri-ontelokuteesta. Kurssille ilmoittautumisen jälkeen voit valita värin ja kuteen jo valmiiksi myymälästä. Tarvitset myös virkkuukoukun, koon 8 - 10 materiaalin ja käsialan mukaan. Koukkukokoa voimme katsoa tarkemmin myös kurssilla. 


Oikeudet muutoksiin pidätetään. 

Arvostelut 0 arvostelua