Rotvalli -keskivahva sukkalanka

Kaupunkilanka
Rotvalli -keskivahva sukkalanka
Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka

Suosittu sukkalanka

3,92 €
4,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

 Edullinen ja hyvä sukkalanka monenlaiseen neulontaan. Kerä riittää naisen koon sukkapariin. Varaa isoon miehen sukkapariin tai naisen pitkiin sukkiin kuitenkin 2 kerää. Kauppiaan suosikkisukkalanka, neulotaan puikoilla 3 - 3,5. 

Mitä villasukkien tekoon tulee, tämä lanka on kuin paras ystävä: aina siinä kun tarvitset. Olit sitten kokenut konkari tai turtut puikkoihin ensi kertaa, Rotvallilla lopputulos ei jää ainakaan langasta kiinni.

Rotvalli on Kivijalka-sukkalangan laihempi versio. Varma ja kestävä lanka niin sukkiin kuin tumppuihinkin. Rotvallissa on Kivijalan tavoin 21 upeaa väriä. 

Kerän koko: 100 g = 260 m

Konepesu 40 asteen hienopesussa

75% villa/ull
25% polyamidi/polyamid
Puikkosuositus 3 - 3,5mm
Mallitilkku 22s = 10cm, 32krs = 10cm


Paino:
100 g
Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet
-20%
Kivijalka - paksu sukkalanka