Rotvalli -keskivahva sukkalanka

Kaupunkilanka
Rotvalli -keskivahva sukkalanka
Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka

Keskivahva sukkalanka upealla värikartalla!

4,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa


Mitä villasukkien tekoon tulee, tämä lanka on kuin paras ystävä: aina siinä kun tarvitset. Olit sitten kokenut konkari tai turtut puikkoihin ensi kertaa, Rotvallilla lopputulos ei jää ainakaan langasta kiinni.


Rotvalli on Kivijalka-sukkalangan laihempi versio. Varma ja kestävä lanka niin sukkiin kuin tumppuihinkin. Rotvallissa on Kivijalan tavoin 19 upeaa väriä. Nyt myös uudet sävyt, vanha roosa, minttu ja turkoosi. 

1 kerä = sukkapari

Kerän koko: 100 g = 260 m

Puikkosuositus: 3

Konepesu 40 asteen hienopesussa

75% villa/ull
25% polyamidi/polyamid

Puikkosuositus sukkiin 3mm
Puikkosuositus 3,5mm
Mallitilkku 22s = 10cm, 32krs = 10cm

Paino:
100 g
Arvostelut 0 arvostelua
Blogissa nyt