Rotvalli -keskivahva sukkalanka

Kaupunkilanka
Rotvalli -keskivahva sukkalanka
Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka

3 kerää 10 € !

3,33 €
4,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Tammikuun tarjous: 18.-31.1.19 ajan 3 Rotvalli-kerää 10 €. Tarjous voimassa tammikuun loppuun tai niin kauan kuin erää riittää. 


Edullinen ja hyvä sukkalanka monenlaiseen neulontaan. Kerä riittää naisen koon sukkapariin. Varaa isoon miehen sukkapariin tai naisen pitkiin sukkiin kuitenkin 2 kerää. Kauppiaan suosikkisukkalanka, neulotaan puikoilla 3 - 3,5. 

Mitä villasukkien tekoon tulee, tämä lanka on kuin paras ystävä: aina siinä kun tarvitset. Olit sitten kokenut konkari tai turtut puikkoihin ensi kertaa, Rotvallilla lopputulos ei jää ainakaan langasta kiinni.

Rotvalli on Kivijalka-sukkalangan laihempi versio. Varma ja kestävä lanka niin sukkiin kuin tumppuihinkin. Rotvallissa on Kivijalan tavoin 21 upeaa väriä. 

Kerän koko: 100 g = 260 m

Konepesu 40 asteen hienopesussa

75% villa/ull
25% polyamidi/polyamid
Puikkosuositus 3 - 3,5mm
Mallitilkku 22s = 10cm, 32krs = 10cm

Paino:
100 g
Arvostelut 0 arvostelua
Tammikuun loppuun asti Rotvalli-sukkalanka 3 kerää 10 €