Rotvalli -keskivahva sukkalanka

Kaupunkilanka
Rotvalli -keskivahva sukkalanka
Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka Rotvalli -keskivahva sukkalanka

3 kerää 10 € ! Suosio yllätti, tarjousaikaa jatkettu!

4,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Tammikuun tarjous: 18.-31.1.19  helmikuun 15. pv asti 3 Rotvalli-kerää 10 €. Kampanjan suosio yllätti ja tarjousaikaa jatkettu helmikuun puoleen väliin! Myös lisätäydennyksiä tilattu. 


Edullinen ja hyvä sukkalanka monenlaiseen neulontaan. Kerä riittää naisen koon sukkapariin. Varaa isoon miehen sukkapariin tai naisen pitkiin sukkiin kuitenkin 2 kerää. Kauppiaan suosikkisukkalanka, neulotaan puikoilla 3 - 3,5. 

Mitä villasukkien tekoon tulee, tämä lanka on kuin paras ystävä: aina siinä kun tarvitset. Olit sitten kokenut konkari tai turtut puikkoihin ensi kertaa, Rotvallilla lopputulos ei jää ainakaan langasta kiinni.

Rotvalli on Kivijalka-sukkalangan laihempi versio. Varma ja kestävä lanka niin sukkiin kuin tumppuihinkin. Rotvallissa on Kivijalan tavoin 21 upeaa väriä. 

Kerän koko: 100 g = 260 m

Konepesu 40 asteen hienopesussa

75% villa/ull
25% polyamidi/polyamid
Puikkosuositus 3 - 3,5mm
Mallitilkku 22s = 10cm, 32krs = 10cm


Paino:
100 g
Arvostelut 0 arvostelua