Tehdas - edullinen ja riittoisa akryylilanka

Kaupunkilanka
Tehdas - edullinen ja riittoisa akryylilanka
Tehdas - edullinen ja riittoisa akryylilanka Tehdas - edullinen ja riittoisa akryylilanka Tehdas - edullinen ja riittoisa akryylilanka Tehdas - edullinen ja riittoisa akryylilanka Tehdas - edullinen ja riittoisa akryylilanka Tehdas - edullinen ja riittoisa akryylilanka Tehdas - edullinen ja riittoisa akryylilanka Tehdas - edullinen ja riittoisa akryylilanka Tehdas - edullinen ja riittoisa akryylilanka Tehdas - edullinen ja riittoisa akryylilanka Tehdas - edullinen ja riittoisa akryylilanka Tehdas - edullinen ja riittoisa akryylilanka Tehdas - edullinen ja riittoisa akryylilanka Tehdas - edullinen ja riittoisa akryylilanka Tehdas - edullinen ja riittoisa akryylilanka Tehdas - edullinen ja riittoisa akryylilanka Tehdas - edullinen ja riittoisa akryylilanka

Edullinen akryylilanka, joka ei takuulla kutita!

1,74 €
2,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa


Tämä kosketuksen pehmeä lanka on parhaimmillaan ihan liki, ihoa vasten. Kaupunkikuvassakin turvaa tuova Tehdas tuo ulottuvillesi myös kaikkein lempeimmät vaatteet ja asusteet.


Pehmeästä Tehtaasta syntyy vaikka kaulahuivi, johon on ihana kääriytyä ilmojen viiletessä. Värivalikoimassa on niin kirkkaita värejä harmaata syksyä piristämään kuin luonnonläheisempiä sävyjä hillitympään lookkiin. Värivaihtoehtoja on yhteensä 13.

Kerässä 100g / 300m

100% akryyli/acryl

Puikkosuositus 3,5mm
Mallitilkku 22s = 10cm, 32krs = 10cm


Tuote poistuu valikoimista. Myynnissä vain verkkokaupassa. 

Paino:
100 g
Arvostelut 0 arvostelua
Blogissa nyt