Villatopsi - superpaksu jättilanka

Villatopsi - superpaksu jättilanka
Villatopsi - superpaksu jättilanka Villatopsi - superpaksu jättilanka Villatopsi - superpaksu jättilanka Villatopsi - superpaksu jättilanka

Suosittu jättilanka käsillä neulontaan

32,00 €
40,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 5 - 10 työpäivää

Tyylikäs, muhkea, lämmin ja helppotekoinen jättipeitto syntyy käsillä neuloen paksusta villatopsista. 

Topsin valmistukseen valitsemme kaikista pitkäkuituisimmat ja pehmoisimmat lampaanvillat. Topsista on helppo esim. kehrätä käsin lankaa itse (vaikka ihan aloittelijankin). Topsi soveltuu myös kaikenlaiseen askarteluun ja huovutukseen.

Tuotteen valmistuksessa ei ole käytetty kemiallisia käsittelyitä. Ei koinsuojausta. Värjäämättömän tuotteen sävyt ovat luonnollisia lampaanvillan sävyjä.


HUOM! Uusi erä harmaata villatopsia on aiempaa tummempaa


Villatopsi on 100 % villaa. Tuotetta saatavana valkoisena sekä harmaana. Tuote myydään kilottain ja se keritään sinulle valmiiksi tilaamasi määrän mukaan. Huomaathan, että harmaa villatopsi päästää hieman enemmän irtovillaa kuin valkoinen. Neulomalla peiton tms. tiiviimmin kuidut neuloutuvat napakammin neulokseen ja auttaa pahimpaan irtovillan irtoamiseen. 

Neulontaan sopii joko koon 35 koon puikot, mutta suosittelen neulomaan käsin. 

Mikäli tarvitset villatopsia isompia määriä, olethan yhteydessä katja@lankasatama.fi tai nettisivujen yhteydenottolomakkeen kautta. 

Ohje kuvan peittoon löytyy Lankasataman blogista. Peiton lankamenekki on 3 kg, koko n. 110 x 200 cm, huomaathan, että koko voi vaihdella paljonkin, riippuen käsivarsien/puikkojen paksuudesta ja käsialasta. 


Valmiin, käsinneulotun tuotteen huolto: 

Villa rakastaa tuuletusta. Poista tahrat paikallisesti. Kierteetön villatopsi päästää alussa irtovillaa, mutta tuuletus ja käyttö auttaa. Paino:
1 kg
Arvostelut 0 arvostelua